Verzenden vanaf € 2,90 incl. Track & Trace code
Achteraf betalen mogelijk
Handgemaakt en eigen ontwerp

Je kunt bij Prints by Mi snel, vertrouwd en veilig betalen met de betaalmethoden iDeal, PayPal en Klarna ‘Achteraf betalen’.

  • iDEAL
    iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is vertrouwd en is ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL word je vanuit jouw eigen betaalomgeving doorgeleid naar jouw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.
  • PayPal
    PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet. Bij PayPal koppel je jouw creditcardgegevens of bankrekening aan jouw PayPal-account, of je zet saldo op jouw account. Bij het betalen wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoef je verder geen persoonlijke of financiële informatie te geven, waardoor het een erg veilige betaalmethode is.
  • Klarna ‘Achteraf betalen’
    Klarna ‘Achteraf betalen’ geeft jou de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je eenvoudig zelf met Klarna, online op hun site of via de Klarna app.

VERZENDEN VANAF € 2,90

Altijd incl. Track en Trace code

GRATIS VERZENDING

Boven de 45 euro

HANDGEMAAKT 

Binnen 3-7 werkdagen in huis

VEILIG & SNEL BETALEN

Achteraf betalen mogeijk

© 2020 Michelle Morales – Prints by Mi |  Alle rechten voorbehouden.

Shopping cart

0

No products in the cart.

WhatsApp chat