Gratis verzenden boven 45 euro
Achteraf betalen mogelijk
Alles handgemaakt: Binnen 3-7 werkdagen in huis

Heb jij een idee in gedachten wat je gerealiseerd wilt hebben? Bijvoorbeeld een ontwerp voor een cake topper, verjaardag slinger, poster, traktatiesticker of wat dan ook? Laat dit dan aan me weten! Regelmatig maak ik voor klanten een ontwerp op aanvraag. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Heb je zelf hier ook interesse in, neem dan contact op, (bijna) alles is mogelijk!

Beide taart toppers zijn afgeleid van taart toppers die al in de webshop verkrijgbaar zijn. Die met de roze glitter unicorn is afgeleid van deze luxe cake topper en de taart topper voor een hennafeest is hiervan afgeleid. Beide super leuk om te maken!

cupcake toppers met naam en leeftijd
op maat gemaakte cupcake toppers met naam en leeftijd

Een sweet table maak je extra leuk met cupcake toppers! De mama van Miran heeft gekozen voor gouden glitter cupcake toppers voorzien van naam en leeftijd. 

Heb je een ander idee laat het me dan weten, alles is mogelijk!

Cake topper met sterren, een op maat gemaakte taart topper voor een eerste verjaardag! 

shot glazen bedrukt beyonce op maat gemaakt

Maak elk feestje extra met op maat gemaakte shot glaasjes! Volgens mij zijn mijn klanten nog creatiever dan ik zelf 🙂 Wat vond ik dit een leuke opdracht, shot glazen met oneliners van Beyoncé! 

35 shotglazen met teksten als “Bow Down”, “Who run the world” en “Ring the alarm”, de shotglaasjes zijn ook perfect bij een vrijgezellenfeestje! 

slinger op maat gemaakt

Ik ontwerp en maak ook slingers! Bijvoorbeeld een verjaardagsslinger of als versiering in de babykamer of kinderkamer. Omdat de slingers veel werk in beslag nemen, heb ik ze niet standaard op de webshop staan. 

Heb je dus interesse in een slinger op maat? Neem dan gerust contact met me op! In principe kan ik alles maken dus heb je een leuk en origineel idee, dan hoor ik het graag!

handboeien diamant taart topper op maat goud glitter
handboeien diamant taart topper op maat mat zwart

Op maat gemaakte taart toppers. De klant heeft mij een foto van Pinterest laten zien. Ik heb eerst een ontwerp gemaakt en nadat de klant dit heeft goedgekeurd zijn de taart toppers gemaakt. De kleuren heeft zij zelf bepaald.  

taarttopper op maat gemaakt verloofd
taart topper op maat verloving

Klantfoto handboeien taart toppers: ik vind het altijd super leuk om foto’s van klanten te ontvangen! 

traktatie paw patrol met naam
traktatie opvang bso school paw patrol met naam

Traktatie kaartjes van Paw Patrol, voorzien van de naam van de jarige. De kaartjes zijn gemaakt van dik cardstock papier.

chocolade wikkel dag van de leidster met naam

Chocolade wikkel voor het chocolade merk Tony Chocolonely. De wikkel wordt gepersonaliseerd met de naam van de juf en je kindje. De wikkel kan los verzonden worden of je kunt het inclusief de chocolade reep/ repen bestellen. 

Ook iets moois naar wens laten maken?

Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken! Vul onderstaand formulier in of mail naar info (@) printsbymi.nl. 


GRATIS VERZENDING

Boven de 45 euro

HANDGEMAAKT

Binnen 3-7 werkdagen in huis

ALTIJD MET TRACK & TRACE

Volg jouw bestelling online

VEILIG & SNEL BETALEN

Achteraf betalen mogeijk

© 2020 Michelle Morales – Prints by Mi |  Alle rechten voorbehouden.

Shopping cart

0

No products in the cart.