Verzenden vanaf € 2,90 incl. Track & Trace code
Achteraf betalen mogelijk
Handgemaakt en eigen ontwerp
webshop gepersonaliseerd mama baby

Super leuk dat je bij Prints by Mi bent beland! Ik ben Michelle, “het gezicht” achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar Mi voor staat). Samen met mijn man Nick en ons zoontje James (november ’16) wonen wij in Alphen aan den Rijn. Ik ben in Hoofddorp opgegroeid en heb ook jaren in Amsterdam gewoond. 

Al van kleins af aan ben ik creatief. Ik was altijd aan het tekenen, schilderen en dingen aan het maken. Na mijn HBO studie ben ik in de (online) marketing en PR branche gerold waarbij ik onder andere veel met grafisch design bezig was. Alle items wat je op de webshop ziet zijn dan ook door mij bedacht, ontworpen en gemaakt ♥.

Het ontstaan van Print by Mi
Mijn zoontje James is de inspiratie geweest achter Prints by Mi. Toen James nog maar een paar maandjes oud was heb ik een drietal prints gemaakt. Ik heb daar posters van gemaakt en in zijn speelhoek opgehangen. Ik maakte steeds meer prints wat uitgroeide tot allerlei soorten ontwerpen, zoals stickers en allerlei soorten feest versiering.  Niet alleen voor James maar ook voor anderen. En dat groeide uit tot mijn webshop! Naast dat James de drijfveer is geweest achter Prints by Mi, haal ik mijn inspiratie uit fashion, het moederschap en alles wat ik meemaak en ons mama’s bezighouden! 

Voor wie is Prints by Mi?
Prints by Mi is voor iedereen die van unieke, gepersonaliseerde artikelen houdt. Die hun eigenzinnigheid willen uiten door de party & lifestyle items die ze hebben. Die alles uit de kast halen om de mooiste cadeau’s te geven aan hun kind, partner, moeder, gastouder… noem maar op! De meest gewone items toveren ze om tot iets gaafs. 

De collectie
De items van Prints by Mi zijn allemaal uniek. Wat het uniek maakt zijn de op maat gemaakte prints natuurlijk!

Je vindt bij Prints by Mi allerlei lifestyle items maar ook de leukste artikelen om een feest af te maken voor jou, je kleine en de mensen die je lief hebt. De items zijn verschillend maar hebben allemaal een ding met elkaar gemeen: alles wordt voorzien van unieke prints wat je zelf kunt personaliseren. Hoe leuk is dat! 

Ik hoop dat je de items net zo leuk vindt als ik! En gebruik de hashtag #PrintsByMi en volg Prints by Mi op Facebook en Instagram, het zou geweldig zijn om de items terug te zien in jouw persoonlijke omgeving!

Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een customized item wat je gerealiseerd wilt hebben? Vul dan het contactformulier in, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!

VERZENDEN VANAF € 2,90

Altijd incl. Track en Trace code

GRATIS VERZENDING

Boven de 45 euro

HANDGEMAAKT 

Binnen 3-7 werkdagen in huis

VEILIG & SNEL BETALEN

Achteraf betalen mogeijk

© 2020 Michelle Morales – Prints by Mi |  Alle rechten voorbehouden.

Shopping cart

0

No products in the cart.

WhatsApp chat