ALTIJD GRATIS VERZENDEN & INCL. POSTNL TRACK EN TRACE!

Over mij

Super leuk dat je bij Prints by Mi bent beland! Ik ben Michelle, “het gezicht” achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar Mi voor staat 😉

Wie ben ik? Ik ben geboren in 1982 en woon samen met Nick en ons zoontje James (geboren november 2016) in Alphen aan den Rijn. Ik ben opgegroeid in Hoofddorp en heb jaren in Amsterdam gewoond en ja, ik moet vaak nog steeds wennen aan het contrast tussen de grote stad en een “dorp” maar inmiddels ben ik het wel gewend en woon ik er met plezier. In het dagelijks leven ben ik een bezig bijtje en sta ik nooit stil. Naast Prints by Mi heb ik ook e-books geschreven. Met mijn e-books leg ik je uit hoe je jouw webshop, website, blog en social media kanalen kunt verbeteren. Wil je meer weten dan kun je hier mijn website michellemorales.nl bekijken!

marketing_branding_socialmedia_strateeg_advies

James is eigenlijk de inspiratie geweest achter Prints by Mi. Toen James nog maar een paar maandjes oud was heb ik een drietal prints gemaakt om in zijn speelhoek op te hangen.

Fast forward 2 jaar later kwam ik erachter dat er eigenlijk niet echt prints verkrijgbaar zijn die uniek en met de hand gemaakt zijn. Met liefde handgemaakt, verpakt als cadeautjes en bedacht met liefde plus met een positive message erbij. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de marketing & PR branche en met mijn achtergrond werk ik al jaren met Photoshop, alle prints die je in de webshop ziet zijn dan ook door mij bedacht en gemaakt. En ja, ook de metallic prints maak ik zelf!

Wil je meer halen uit jouw (online) marketing en social media? Neem een kijkje op www.michellemorales.nl!
De eerste prints voor James. Misschien niet perfect maar voor mij erg waardevol.

Bij het merendeel van de posters zit een boodschap achter, ik hou van positiviteit en leef hier ook naar. In het verleden had ik een succesvolle “mommy blog” en het bloggen wilde ik graag weer oppakken. Bij sommige posters hoort een speciale blogpost en zo hoop ik kracht te zetten en een positieve vibe mee te geven aan jouw uitgekozen print. Want iedereen maakt dingen mee in het leven, je kan er radeloos en pessimistisch van worden of je kunt het zien als waardevolle levenslessen die je verder laten groeien als persoon, zodat je het leven steeds meer (en mooier!) ervaart.

Ik hoop dat mijn prints en mijn blog jou zullen inspireren! Hang de poster(s) op aan je muur in de woonkamer, slaapkamer, keuken of waar dan ook, wees creatief! En gebruik de hashtag #PrintsByMi of volg Prints by Mi op Facebook en Instagram, het zou geweldig zijn om de prints terug te zien in jouw persoonlijke omgeving!

PS – Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een customized print wat je gerealiseerd wilt hebben? Stuur me dan een berichtje!

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

Kopiëren niet toegestaan