GRATIS VERZENDEN BOVEN € 45 | ACHTERAF BETALEN MOGELIJK

Over mij

webshop gepersonaliseerd mama baby

Super leuk dat je bij Prints by Mi bent beland! Ik ben Michelle, “het gezicht” achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar Mi voor staat). Samen met mijn man Nick en ons zoontje James (november ’16) wonen wij in Alphen aan den Rijn. 

Al van kleins af aan ben ik creatief. Ik was altijd aan het tekenen, schilderen en dingen aan het maken. Na mijn HBO studie ben ik in de (online) marketing en PR fashion branche gerold waarbij ik onder andere veel met grafisch design bezig was. Alle items wat je op de webshop ziet zijn dan ook door mij bedacht, ontworpen en gemaakt ♥.

Het ontstaan van Print by Mi
Mijn zoontje James is de inspiratie geweest achter Prints by Mi. Toen James nog maar een paar maandjes oud was heb ik een drietal prints gemaakt. Ik heb daar posters van gemaakt en in zijn speelhoek opgehangen. Ik maakte steeds meer prints wat uitgroeide tot allerlei soorten ontwerpen.  Niet alleen voor James maar ook voor anderen. En dat groeide uit tot mijn webshop! Naast dat James de drijfveer is geweest achter Prints by Mi, haal ik mijn inspiratie uit fashion, het moederschap en alles wat ik meemaak en ons mama’s bezighouden! 

baby posters met naam kinderkamer idee
De eerste prints voor James. Misschien niet perfect maar voor mij erg waardevol. Ze hangen overigens nog steeds in zijn speelhoek!

Voor wie is Prints by Mi?
Prints by Mi is voor mama’s die van aparte dingen houden. Die gek zijn op hun kids en hun eigenzinnigheid willen uiten door de party & lifestyle items die ze hebben. Mama’s die alles uit de kast halen om de mooiste cadeau’s te geven aan hun kind, partner, moeder, gastouder… noem maar op! De meest gewone items toveren ze om tot iets gaafs. 

De collectie
De items van Prints by Mi zijn allemaal uniek. Wat het uniek maakt zijn de op maat gemaakte prints of course!

Je vindt bij Prints by Mi allerlei lifestyle items maar ook de leukste artikelen om een feest af te maken voor jou, je kleine en de mensen die je lief hebt. De items zijn verschillend maar hebben allemaal een ding met elkaar gemeen: alles wordt voorzien van unieke prints wat je zelf kunt personaliseren. Hoe leuk is dat! 

Naast Prints by Mi heb ik ook e-books geschreven. Met mijn e-books leg ik je uit hoe je jouw webshop, website, blog en/of social media kanalen kunt verbeteren. Er zijn vier e-books beschikbaar voor zowel ondernemers als mensen zonder bedrijf die meer willen halen uit hun online activiteiten. Wil je meer weten dan kun je hier mijn website michellemorales.nl bekijken!

ebook social media online marketing

Ik hoop dat je de items net zo leuk vindt als ik! En gebruik de hashtag #PrintsByMi en volg Prints by Mi op Facebook en Instagram, het zou geweldig zijn om de items terug te zien in jouw persoonlijke omgeving!

Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een customized item wat je gerealiseerd wilt hebben? Stuur me dan een berichtje!

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

Kopiëren niet toegestaan