GRATIS VERZENDEN BOVEN € 45

Over mij

Super leuk dat je bij Prints by Mi bent beland! Ik ben Michelle, “het gezicht” achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar Mi voor staat 😉).

Al van kleins af aan ben ik creatief. Ik was altijd aan het tekenen, schilderen en dingen aan het maken. Na mijn studie ben ik in de marketing en PR fashion branche gerold waarbij ik veel met grafisch design bezig was. Alle items wat je op de webshop ziet zijn door mij ontworpen en gemaakt ♥

Mijn zoontje James (november ’16) is de inspiratie geweest achter Prints by Mi. Toen James nog maar een paar maandjes oud was heb ik een drietal prints gemaakt om in zijn speelhoek op te hangen. Ik maakte steeds meer prints wat uitgroeide tot allerlei soorten ontwerpen. Niet alleen voor James maar ook voor anderen. En dat groeide uit tot wat je nu hier voor je ziet!

Je vindt bij Prints by Mi allerlei lifestyle items maar ook de leukste fashion items voor jou en je kleine. Ze hebben allemaal een ding met elkaar gemeen: alles wordt voorzien van unieke customized prints! 

marketing_branding_socialmedia_strateeg_advies
Wil je meer halen uit jouw (online) marketing en social media? Neem een kijkje op www.michellemorales.nl!
De eerste prints voor James. Misschien niet perfect maar voor mij erg waardevol.

Naast Prints by Mi heb ik ook e-books geschreven. Met mijn e-books leg ik je uit hoe je jouw webshop, website, blog en/of social media kanalen kunt verbeteren. Wil je meer weten dan kun je hier mijn website michellemorales.nl bekijken!

Ik hoop dat je de items net zo leuk vindt als ik! En gebruik de hashtag #PrintsByMi of volg Prints by Mi op Facebook en Instagram, het zou geweldig zijn om de items terug te zien in jouw persoonlijke omgeving!

PS – Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een customized item wat je gerealiseerd wilt hebben? Stuur me dan een berichtje!

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

Kopiëren niet toegestaan