GRATIS VERZENDEN BOVEN € 45

Retourneren

PRODUCTEN OP MAAT

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die voor jou op maat zijn gemaakt, daar deze speciaal voor jouw gemaakt en/of gedrukt is. Ook is het herroepingsrecht niet van toepassing op digitale artikelen (printables), daar deze direct na aankoop digitaal worden verzonden en hiermee tevens direct te downloaden zijn. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Een voorbeeld van producten op maat is een romper of t-shirt met naam of een poster met naam, datum etc. erop die jij hebt opgegeven.

HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren (met uitzondering van producten die hierboven zijn beschreven). Wil je jouw bestelling retourneren? Download het retourformulier hier.

Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in eventuele originele verpakking retour gestuurd worden. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt er niet gecrediteerd. 


RETOUR VERZENDING

Een retourzending is voor rekening en risico van jou als koper. Dit houdt in dat Prints by Mi niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending. Prints by Mi raadt aan om gebruik te maken van een traceernummer en om het bewijs van verzending te bewaren. 

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

Kopiëren niet toegestaan