Gratis verzenden boven 45 euro
Achteraf betalen mogelijk
Alles handgemaakt: Binnen 3-7 werkdagen in huis

Retourneren

PRODUCTEN OP MAAT UITGEZONDERD

Wettelijk vastgesteld is het herroepingsrecht niet van toepassing op producten die op maat zijn gemaakt, daar deze op verzoek gemaakt en/of gedrukt is. Ook is het herroepingsrecht niet van toepassing op digitale artikelen (download printables), daar deze direct na aankoop digitaal worden verzonden en hiermee tevens direct te downloaden zijn. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Een voorbeeld van producten op maat is een artikel met naam, datum etc. erop die jij hebt opgegeven. 

HERROEPINGSRECHT

Heb je een artikel wat niet op maat gemaakt is? Dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wil je jouw bestelling retourneren? Voor een snelle afhandeling verzoeken we je om het retourformulier uit te printen, in te vullen en mee te sturen met je retournering. Download het retourformulier hier.
Heb je geen printer? Download dan alsnog het retourformulier en mail de nodige informatie naar info@printsbymi.nl. 

Nadat je hebt aangegeven jouw bestelling te willen retourneren, heb je daarna nog 14 dagen de tijd om jouw bestelling terug te sturen. Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden, mits wij een bewijs van verzending hebben gekregen of de retourzending reeds in goede orde retour ontvangen is. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd en in eventuele originele verpakking retour gestuurd worden. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt er niet gecrediteerd. 


RETOUR VERZENDING

Een retourzending is voor rekening en risico van jou als koper. Dit houdt in dat Prints by Mi niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending. Prints by Mi raadt aan om gebruik te maken van een traceernummer en om het bewijs van verzending te bewaren. 

GRATIS VERZENDING

Boven de € 45

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 3-7 werkdagen in huis

INCLUSIEF TRACK & TRACE

Volg jouw bestelling online

VEILIG & SNEL BETALEN

Achteraf betalen mogelijk

KvK 34350132 | BTW NL002284419B34 | ​© 2020 Michelle Morales / Prints by Mi |  Alle rechten voorbehouden.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

Kopiëren niet toegestaan