Verzenden vanaf € 2,90 incl. PostNL Track & Trace code
Ontwerp naar wens mogelijk
Snel in huis

Onlangs is mijn zoontje James alweer 3 jaar geworden! Wat gaat het snel en wat was het een leuk feestje! Ik vond het zo leuk omdat hij dit jaar echt heel goed door had dat hij jarig was. Toen hij 1 jaar werd was hij zich natuurlijk nergens van bewust, toen hadden wij een klein feestje gegeven. Vorig jaar, met zijn 2e verjaardag, hadden Nick en ik besloten om lekker met het gezinnetje een dagje weg te gaan. Omdat hij toen helemaal fan was van Juf Roos (nou, eigenlijk was Gijs zijn grote held) gingen wij naar de theatervoorstelling van Juf Roos en Gijs. Dit is volgens mij het hele jaar door in heel Nederland te zien en is echt een aanrader voor kleine kindjes!
Ik ben eigenlijk niet echt van de verjaardagen en was dit jaar nog niet echt bezig geweest met de verjaardag van James. Maar Nick begon erover en hij wilde wel heel graag een feestje geven. Dus zo gezegd zo gedaan. James vond het prachtig! 

Qua versiering ging ik natuurlijk helemaal los! Het was ook een leuk moment om te “oefenen” met allerlei ideeën wat ik al tijden in mijn hoofd heb zitten voor de webshop. James is helemaal gek van dieren, al een jaar geloof ik. Hij speelt letterlijk de hele dag met dieren, thuis en ook op de opvang. We hebben een mand vol ervan in zijn speelhoek! Dus het was logisch dat het thema dieren zou zijn. Omdat ik gek ben van dierenprintjes heb ik er Jungle Dieren van gemaakt!

Kijk mee en misschien vind je zelf wel inspiratie voor de verjaardag van jouw kind.
NB: Ik was op de dag zelf totaal niet met foto’s maken bezig, de foto’s zijn dan ook best donker geworden omdat het ook vroeg donker werd. Jammer, ik zou bij een volgende keer dan ook zeker wel meer en mooiere foto’s willen maken!
En voor als je het je afvraagt: ik heb niets gesponsord gekregen en ik ben niet door een bedrijf betaald. Ik heb dus ook alles zelf gekocht en geef mijn eerlijke mening over alle producten die ik gebruikt heb op James zijn verjaardagsfeestje.

verjaardag peuter dierenthema

Ik hou van gepersonaliseerde slingers! En natuurlijk heb ik de slingers zelf gemaakt ♥. Ik wilde per se dierenprintjes in de thema verwerken om het wat stoerder te maken. Ook heb ik strakke letters gebruikt voor de slinger.

Het is misschien niet iedereen zijn ding maar ik hou eenmaal van zwart. En James draagt vaak genoeg zwarte kleding. Dus op zijn feestje had ik ook zwart verwerkt en dat paste goed met al die kleurrijke ballonnen! Zo had ik voor de slinger zwart touw gebruikt en ook zwarte ballonnen opgeblazen.

Ik heb de ballonnen toren zelf gemaakt. Het is eigenlijk best simpel om te maken. Hier kun je uitleg vinden. En er zijn genoeg andere filmpjes te zien op YouTube. Ik zeg: probeer het want je kindje gaat het geweldig vinden!

Ik heb drie tafels gemaakt: op de eettafel een hartige tafel, een kleine sweet table en een kindertafel.

Voor de hartige tafel hadden we het volgende:

  • Nachos met gehakt uit de oven
  • Hamburgers met bolletjes, toppings en sauzen
  • Spiesjes met mozzarella en tomaat
  • Stokbrood met smeersels: tzatziki, kruidenboter, groene tapenade, rode tapenade
  • Gele en rode paprika reepjes met 2 soorten hummus
  • Mini pizza’s 
  • Patat

De taarten zagen er super mooi uit! Een paar van onze gasten dachten dat het van een of ander fancy bakkerij kwam maar ze komen gewoon van de Hema! De stapeltaarten zijn er in 3 formaten, wij hadden de kleinste en middelmaat gedaan. Deze is van chocola maar je hebt ook red velvet, persoonlijk vind ik red velvet lekkerder maar die is helemaal roze, toch niet zo leuk voor een jongetje. En Nick is gek op chocola (James overigens ook) dus chocola it is! De krokodillen taart is gevuld met slagroom en aardbei. De kindjes smulden ervan en de volwassenen gingen voor de chocolade stapeltaart. 
De taarten waren trouwens echt groot en genoeg voor alle aanwezigen! Ik geloof dat we zo’n 25 gasten hadden en iedereen had een stuk taart en nog hadden we meer dan genoeg overgehouden. 

Natuurlijk heb ik de cake toppers zelf gemaakt! Ik vond het echt heel leuk om te doen, vooral omdat ze zo lekker kleurrijk zijn. Ik zal deze cake toppers dan ook binnenkort zeker in de webshop toevoegen. Wil je ze eerder dan kun je me altijd een berichtje sturen

Zie je trouwens die ronde dingen op tafel? Het zijn eigenlijk ook toppers en het was eigenlijk de bedoeling dat ik die op de prikkers met spekkies zou vastmaken, maar ik kwam in tijdnood haha! Dus heb ik ze maar op de tafels gezet en dat gaf eigenlijk ook een super leuk effect.

popcorn bekers traktatie beker thema feestje peuter

Hoe leuk zijn deze popcorn bekers geworden! De popcorn bekers komen van de Wibra en ik heb die stoere jungle dieren met leeftijd er op gezet. Ik vind het gebruik van zwart bij al dat gekleurde spul super leuk staan. En zo wordt het ook minder hysterisch zeg maar. 

slinger verjaardag peuter dierenthema jungle dieren

De slingers zijn goed gelukt en James vond het prachtig! De slinger Er is er een Jarig is al op de webshop te bestellen. De andere twee slingers worden zo snel mogelijk ook toegevoegd. Maar je kan me natuurlijk altijd een berichtje sturen en het zo manier bestellen. 

De “hangende ballonnen” had ik met James zijn eerste verjaardag ook gedaan, volgens mij had ik het toen op Pinterest gezien. Het is een eyecatcher en heeft iets unieks. Het is ook handig want je hebt zo geen helium nodig. Je hebt alleen lint en plakband nodig en het is zo opgehangen.

goodie bags verjaardag kind peuter goodiebag

Ten slotte heb ik nog gepersonaliseerde stickers geplakt op alle goodie bags. In de goodie bags zaten 2 kleine speeltjes, een zakje Haribo snoep, Chupa Chups lolly en een mandarijn. Ik weet nog dat ik dat als klein kind heel leuk vond en dat ik de goodie bag in de auto helemaal zat te bewonderen. Dus ik dacht goodie bags horen zeker ook bij een kinderfeestje!

verjaardag feest 3jaar jungle dierenthema

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn “verslag” te lezen over de derde verjaardag van James! We vonden het erg leuk om het zo feestelijk te vieren voor hem en het is echt leuk om te zien hoe zo’n kleine dat allemaal ervaart. Oprecht genieten!

Wat voor thema zou jij willen organiseren voor jouw kind?

Lees ook:

Recept: Kokosmeel pannekoekjes of wafels

Zo af en toe vind ik het leuk om wat...

Uitleg strijkapplicatie aanbrengen

Ben je in een creatieve bui? Customize dan elk kledingstuk...

Verjaardagsfeestje 3 jaar: Jungle Dieren

Onlangs is mijn zoontje James alweer 3 jaar geworden! Wat...

VERZENDEN VANAF € 2,90

Incl. PostNL Track en Trace code

GRATIS VERZENDING

Boven de 35 euro

SNEL IN HUIS

& Ontwerp naar wens mogelijk

VEILIG & SNEL BETALEN

Kies uit verschillende betaalmethoden

© 2020 Prints by Mi |  Alle rechten voorbehouden.

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.