Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!

Algemeen

Dit kan zeker! Op de pagina Ontwerp op maat kun je hier meer over lezen. En je kunt me natuurlijk altijd een berichtje sturen om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op.

Annuleren is alleen mogelijk als ik de bestelling nog niet in behandeling heb genomen (begonnen ben met het ontwerp proces). Is de bestelling al in gang gezet dan is de aankoop hiervan definitief.

Je kunt direct via de webshop je bestelling plaatsen. Wil je een ontwerp op maat, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ga naar het contactpagina, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl.

Ruilen en retourneren

Voor gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten (bijvoorbeeld met naam, leeftijd etc.) geldt een uitzondering op het herroepingsrecht. Dit omdat deze speciaal en op verzoek gemaakt zijn. Bij aankoop hiervan doe je afstand van herroepingsrecht (Wet Koop op Afstand (art. 7: 46a e.v. BW). Dit betekent dat het product niet geruild of retour gestuurd kan worden en teruggave van het aankoopbedrag niet mogelijk is.

Taartdecoratie

Ik maak alle taartdecoratie van gelaagd, dik karton. Ik werk niet met plastic of acryl.

Ik werk niet met acryl of plastic. Ik maak alle taartdecoratie van gelaagd, dik karton.

Verzenden en betalen

Je kunt snel en veilig betalen via iDeal, Klarna Achteraf Betalen, creditcards en PayPal. Tevens kunnen Belgische klanten met Bancontact betalen. 

De verzendkosten zijn € 3,90 (Brievenbuspakje+) binnen Nederland.

Voor Belgische klanten zijn de verzendkosten € 9,40.

 

Alle bestellingen worden verzonden met een Track en Trace code van PostNL zodat je jouw bestelling online kunt volgen.

Ja, dit kan! Alle bestellingen worden verzonden via PostNL inclusief Track & Trace code. Zodra jouw bestelling met de post mee gaat, ontvang je per mail van PostNL een tracking link. Hiermee kun je online de status van je bestelling volgen. 

Tijdens het bestellen kun je aangeven wanneer jij jouw bestelling in huis wilt hebben. Dit zet ik dan in mijn planning. Wanneer je jouw bestelling daadwerkelijk zult ontvangen is mede afhankelijk van de vervoerder PostNL. Door eventuele drukte in een bepaalde regio kan het zijn dat PostNL het druk heeft waardoor er vertragingen kunnen ontstaan. Je ontvangt altijd een Track en Trace code zodat je je bestelling online kunt volgen. 

Last minute bestellen is op EIGEN risico in verband met de post. Elk product wordt speciaal voor jou ontworpen en met de hand gemaakt. Dit kost tijd, evenals de levertijd bij de post. Wil je geen risico lopen dat jouw product niet op tijd wordt bezorgd, dan adviseer ik om niet te bestellen (en om in de toekomst tijdig te bestellen ♥).

LET OP: In verband met de toename in online bestellingen kan het druk zijn bij PostNL. Daardoor bestaat de kans dat ze niet alles op tijd kunnen bezorgen en er vertragingen kunnen ontstaan. Wil je dus zeker zijn dat je je bestelling op tijd in huis hebt, bestel dan ruim van tevoren!