€ 3,90 verzenden binnen NL incl. track and trace

Over mij

Hi, leuk dat je op mijn webshop bent. Ik ben Michelle, het gezicht achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar “Mi” voor staat)!

Ik ben getrouwd met Nick en samen hebben wij twee zoontjes. Ik ben dus echt een boysmom! We wonen met ons gezinnetje in Alphen aan den Rijn. Met twee jonge kindjes, een man die ook ondernemer is en dagelijks de bestellingen van Prints by Mi ontwerpen en maken is het soms chaotisch.. maar wat word ik blij om voor mijn klanten de mooiste creaties te mogen maken! En zo een beetje bijdragen aan een bijzondere dag.

Mijn achtergrond is in de (online) marketing en fashion PR. Door de jaren heen heb ik onder andere geleerd om websites te maken en met Photoshop te werken. Heel handig want in Photoshop ontwerp ik alle taarttoppers en cupcake prikkers!

Alle prints worden zelf door mij ontworpen en met de hand gemaakt. Je hebt dus altijd een product wat zorgvuldig is gemaakt en met veel liefde in elkaar is gezet. Zo bestaan mijn producten uit maar liefst drie lagen cardstock (dit is speciaal dik papier/karton). Ik gebruik alleen materialen van hoge kwaliteit.

Ik vind dat je de meest simpele sweets kunt stylen met een gepersonaliseerde taarttopper of cupcake prikkers. Het geeft iets unieks en je kunt zo jouw thema nog meer benadrukken. Dus ik hoop dat je net zo enthousiast zal zijn als ik! ♡

Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een taart topper naar wens wat je gerealiseerd wilt hebben? Vul dan het contactformulier in, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!