Over mij

luxe gepersonaliseerde taarttoppers cupcake prikkers eetbare prints op maat

 

Wat leuk dat je meer achter het gezicht van Prints by Mi wilt weten! Ik ben Michelle (en zo weet je ook gelijk waar “Mi” voor staat), ik ben getrouwd met Nick, moeder van twee actieve jongens en kan vol trots zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. 😍

 

Van kleins af aan was ik altijd al heel creatief. Tekenen, schilderen, verhaaltjes schrijven, noem maar op. Langzaam aan viel dat helaas weg maar vele jaren later heb ik dat creatieve deel van mezelf op een andere manier opnieuw op laten bloeien. Namelijk door steeds meer te werken met Photoshop binnen mijn werk.

Sinds 2007 was ik werkzaam in de (online) marketing en PR. Ruim 15 jaar ben ik in die branche werkzaam geweest, voor verschillende bedrijven en in verschillende functies. Van Online Marketing Specialist tot PR & Marketing Manager, I did it all. Hoewel ik het voor het grote deel wel naar mijn zin had was het zeker niet mijn passie. Er waren dan ook genoeg momenten geweest waarbij ik dacht: "Is dit het?". De hele dag achter een bureau, in en uit meetings, een heel team leiden en in de avond thuis komen... Mijn introverte persoonlijkheid maakte het kantoorleven ook niet makkelijker trouwens!

Het begin van Prints by Mi

In september 2019 ben ik Prints by Mi begonnen. Met mijn achtergrond was het niet lastig om online iets op te zetten. Echter, door de drukte van een jong gezin en de komst van onze tweede kind heb ik eigenlijk niet heel veel aan de webshop gedaan. Ik had ook een heel ruim aanbod omdat ik het lastig vond om een niche te kiezen: naast taarttoppers verkocht ik op het begin ook posters, stickers en allerlei bedrukte artikelen. 

De banner van mijn oude webshop

Al vrij snel kwam ik erachter dat ik bedrukken helemaal niet leuk vond. Oeps! En ook posters en stickers ontwerpen sprak mij niet aan. Maar taarttoppers... daarvan had ik gelijk zoiets van: ✨WOW!✨

Tijdens mijn zwangerschapsverlof (in de zomer van 2020) ben ik mij echt gaan focussen op taarttoppers. Het maken van cupcake toppers volgde snel. Zelfs in mijn kraamweek heb ik bestellingen gemaakt, zo leuk vond ik het haha!
De collectie werd uitgebreid met side toppers en losse taartdecoratie. Niet lang daarna heb ik een foodprinter aangeschaft om eetbare prints te kunnen maken. En mijn marketing kennis heb ik omgetoverd tot allerlei handige digitale producten voor taartenbakkers en creatievelingen met een small business! 🥰 

Mooiste wat er is

Vol trots kan ik zeggen dat ik sinds maart 2022 Prints by Mi fulltime run. Dag parttime werken in loondienst! Creatief bezig zijn, mooie producten bedenken, ontwerpen en maken. En dan onwijs leuke reacties te krijgen van klanten, dat is voor mij echt het mooiste wat er is. Het geeft zoveel voldoening! Ik mag een bijdrage leveren aan een bijzondere dag en na afloop wordt mijn product vaak bewaard als aandenken. Bij het zien ervan geeft het mensen een positief gevoel en ze worden herinnerd aan een mooie gebeurtenis in hun leven. Celebrate life!

Liefs,
Michelle

 

PS- Lijkt het je leuk om meer over mijn ondernemersreis/ mom life te weten? Volg mij dan op Instagram!