€ 3,90 verzenden binnen NL incl. track and trace

Over mij

Prints by Mi staat voor alle mooie momenten in het leven. Onvergetelijke verjaardagen, bruiloften, geboorte aankondigingen en alles wat het leven bijzonder maakt. Met Prints by Mi draag ik mijn steentje bij om deze bijzondere momenten voor jullie nog mooier te maken! 

Ik ben Michelle, het gezicht achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar “Mi” voor staat)! Ik ben getrouwd met Nick en samen hebben wij twee kids. We wonen met ons gezin in Alphen aan den Rijn. Met twee jonge kids, een man die ook ondernemer is en dagelijks de bestellingen van Prints by Mi ontwerpen en maken is het soms chaotisch.. maar wat word ik blij om voor mijn klanten de mooiste creaties te mogen maken! En zo bij te dragen aan een bijzondere dag. Alle ontwerpen worden zelf door mij bedacht en met de hand gemaakt. Je hebt dus altijd een product wat zorgvuldig is gemaakt en met veel liefde in elkaar is gezet.

Mijn achtergrond is in de online marketing, hier was ik sinds 2007 ruim 15 jaar werkzaam. Door de jaren heen heb ik onder andere geleerd om websites te maken en in Photoshop ontwerpen te maken. Heel handig want in Photoshop ontwerp ik dan ook alle producten. 

Mijn klanten verrassen met unieke, gepersonaliseerde ontwerpen, dat is waar ik elke dag voor ga! Jullie een wow-gevoel kunnen geven. De lieve berichten, mooie foto's en social media tags van blije klanten maken het voor mij helemaal af en daar ben ik ook jullie dan ook erg dankbaar voor!

Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een taarttopper naar wens wat je graag zou willen? Vul dan het contactformulier in, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!

 LEUKE WEETJES OVER MIJ:

♥ Begin 2022 heb ik mijn vaste parttime baan in de online marketing opgezegd en run ik Prints by Mi fulltime! Een enge keuze maar ben zo blij en trots dat ik deze stap heb gezet!

♥ Als klein meisje was ik al creatief, ik hield vooral van tekenen en schilderen maar ook verhalen schrijven vond ik leuk. Hoe geweldig is het dan dat ik als werk elke dag creatief bezig mag zijn!

♥ Ik zit middenin mijn hectische momlife fase met twee kleine kids. Daarom beantwoord ik vaak op de gekste tijden jullie mailtjes, DM's en apps. Gelukkig zijn veel van mijn klanten ook moeder haha!

♥ Ik ben gek op true crime docu's, ID (Investigation Discovery) is mijn favo zender en op Netflix kijk ik ook altijd true crime series en documentaires.

 

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA: