€ 3,90 verzenden binnen NL incl. track and trace

Over mij

Prints by Mi staat voor alle mooie momenten in het leven. Onvergetelijke verjaardagen, bruiloften, geboorte aankondigingen en alles wat het leven bijzonder maakt. Met Prints by Mi draag ik mijn steentje bij om deze bijzondere momenten voor jullie nog mooier te maken! 

Ik ben Michelle, het gezicht achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar “Mi” voor staat)! Ik ben getrouwd met Nick en samen hebben wij twee zoontjes. Ik ben dus echt een boysmom! We wonen met ons gezinnetje in Alphen aan den Rijn. Met twee jonge kindjes, een man die ook ondernemer is en dagelijks de bestellingen van Prints by Mi ontwerpen en maken is het soms chaotisch.. maar wat word ik blij om voor mijn klanten de mooiste creaties te mogen maken! En zo bij te dragen aan een bijzondere dag. Alle ontwerpen worden zelf door mij bedacht en met de hand gemaakt. Je hebt dus altijd een product wat zorgvuldig is gemaakt en met veel liefde in elkaar is gezet. 

Mijn achtergrond is in de (online) marketing en fashion PR. Door de jaren heen heb ik onder andere geleerd om websites te maken en met Photoshop te werken. Heel handig want in Photoshop ontwerp ik alles wat je op de webshop ziet!


Elke dag mag ik de meest leuke creaties bedenken en maken. Ik hou van creatief bezig zijn, ik heb hierin mijn passie gevonden en dat zie je hopelijk ook terug in mijn werk! ♡

Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een taart topper naar wens wat je gerealiseerd wilt hebben? Vul dan het contactformulier in, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!