€ 3,90 verzenden binnen NL incl. track and trace

Over mij

Prints by Mi staat voor alle mooie momenten in het leven. Onvergetelijke verjaardagen, bruiloften, geboorte aankondigingen en alles wat het leven bijzonder maakt. Met Prints by Mi draag ik mijn steentje bij om deze bijzondere momenten voor jullie nog mooier te maken! 

Ik ben Michelle, het gezicht achter Prints by Mi (en zo weet je ook gelijk waar “Mi” voor staat)! Ik ben getrouwd met Nick en samen hebben wij twee zoontjes. We wonen met ons gezin in Alphen aan den Rijn. Met twee jonge kindjes, een man die ook ondernemer is en dagelijks de bestellingen van Prints by Mi ontwerpen en maken is het soms chaotisch.. maar wat word ik blij om voor mijn klanten de mooiste creaties te mogen maken! En zo bij te dragen aan een bijzondere dag. Alle ontwerpen worden zelf door mij bedacht en met de hand gemaakt. Je hebt dus altijd een product wat zorgvuldig is gemaakt en met veel liefde in elkaar is gezet.

Mijn achtergrond is in de (online) marketing en PR. Door de jaren heen heb ik onder andere geleerd om websites te maken en met Photoshop te werken. Heel handig want in Photoshop ontwerp ik alle producten!


Mijn klanten verrassen met unieke, gepersonaliseerde ontwerpen, dat is waar ik elke dag voor ga! Jullie een wow-gevoel kunnen geven. De lieve berichten en mooie foto's en tags van blije klanten maken het voor mij helemaal af en daar ben ik ook erg dankbaar voor!

Heb je een vraag over een product of iets anders? Bijvoorbeeld een taarttopper naar wens wat je graag zou willen? Vul dan het contactformulier in, stuur een berichtje via Whatsapp of mail naar info (@) printsbymi.nl en ik neem z.s.m. contact met je op!

 RANDOM WEETJES OVER MIJ:

♥ Sinds maart 2022 heb ik mijn vaste parttime baan in de online marketing opgezegd en run ik Prints by Mi fulltime! Een enge keuze maar ben zo blij en trots dat ik deze stap heb gezet!

♥ Naast Prints by Mi heb ik ook sinds kort mijn tweede bedrijf www.michellemorales.nl! Hier vind je online programma's over het versterken van jouw mindset met een focus op het moederschap.

♥ Als ik bestellingen maak zet ik altijd mijn eigen Spotify playlist op en ik krijg er altijd direct good vibes van (je kunt het hier vinden)!

♥ Ik zit middenin mijn momlife fase met twee kleine kids. Daarom beantwoord ik vaak pas (laat) in de avond jullie mailtjes, DM's en apps. Gelukkig zijn veel van mijn klanten ook moeder haha!

♥ Ik ben gek op true crime docu's, ID (Investigation Discovery) is mijn favo zender.

♥ Ik kan NIET zonder lenzen of bril met mijn sterkte van -7,5!

♥ Sowieso heb ik geen jackpot gewonnen met mijn ogen want ik ben ook nog eens nachtblind. 

♥ Ik drink in de ochtend graag cappuccino maar ik gebruik havermelk in plaats van gewone melk.

♥ Ik ben hoogsensitief en empathisch, soms moet ik dan ook huilen bij een reclame of social media post, helemaal als het om een dier gaat. Mijn man vindt het hilarisch!

 

VOLG MIJ OP SOCIAL MEDIA: