Nieuws! Vanaf vandaag een blog en uit de KOR

Nieuws! Vanaf vandaag een blog en uit de KOR

Ik zat er al langer over na te denken maar vanaf vandaag zal ik zo nu en dan bloggen! Het zal denk ik voornamelijk gaan over mijn ondernemingsreis en het moederschap (en hoe ik beide combineer) maar je weet nooit hoe het loopt dus wie weet waar ik zoal over zal schrijven!

Sommigen zullen mij nog wel kennen van mijn moederblog van een aantal jaar geleden. Dus het lijkt mij erg leuk om dat weer zo nu en dan op te pakken. Ik houd, naast creatieve ontwerpen maken, erg van schrijven en met regelmaat spreek ik klanten die zich kunnen vinden in wat ik zoal deel op mijn social media Stories.

Want ja, het is niet altijd even makkelijk om een droom te hebben naast het moederschap en/of werken in loondienst. En als jouw droom eenmaal werkelijkheid is, komt daar ook nog met regelmaat heel wat bij kijken!

Met mijn ervaringen hoop ik dat je herkenning vindt ❤️

Daarnaast nog een mededeling: vanaf vandaag ben ik officieel uit de KOR (Kleine ondernemers regeling) en zal ik BTW in rekening brengen.

Het is niemand ontgaan: zo'n beetje alles is wel omhoog gegaan qua prijzen maar al die tijd heb ik mijn prijzen (bewust) niet verhoogd. Nu ik uit de KOR ben gestapt zal ik dus BTW in rekening brengen. 

Heb je een onderneming en wil je een factuur met BTW? Laat dit dan weten dan krijg je het in de mail 📨

Liefs,

Michelle

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

1 van 3